Pesula hinnasto – Yksityisasiakkaat

Hoidamme kaikenlaiset pyykit, tavallisen arkipyykin pesusta arkojen tekstiilien hienopesuun myös verhojen sekä huonekalupäällisten pesu hoituu meiltä. Lisäksi sisällytämme palveluumme kysytyn Airbnb-asuntojen lakanahuollon. Hoidamme sekä yksityisasiakkaiden, että yrityksien pyykit. Hinta määräytyy pesumäärän ja tekstiilityypin mukaan (pesula hinnasto löytyy sivun alhaalta). Ota yhteyttä pesulaamme kuullaksesi lisää.
Aukioloajat

Arkisin

Vaasa kl. 8-16

Pietarsaari kl. 8-16

Pesula kaikenlaisille tekstiileille

Pesemme puvut sekä muut tekstiilit, jotka kaipaavat pientä ilmeenkohotusta tai perusteellista puhdistusta, jotta tuntisit ne jälleen uudenveroisiksi. Pesulamme kykenee hoitamaan puolestasi sekä isojen tekstiilien että arki- ja hienopyykin pesun, mukaan lukien puvun pesu. Mikäli epäilet luottaa teksiilisi meidän käsiimme, olet lämpimästi tervetullut neuvottelemaan asiasta kanssamme ennen pesupalvelun varaamista.

Yksityisasiakkaat

Tekstiilimäärä ja -tyyppi ratkaisee hinnan

Hinta määräytyy tekstiilimäärän ja -tyypin mukaisesti. Alempana eriteltynä esimerkiksi puvun pesu hinta sekä muut kattavat tiedot pesula- ja vaatehuoltopalveluidemme hinnoista Vaasassa ja Pietarsaaressa.

Yksityisasiakkaiden maksu tapahtuu korttimaksulla.

Pyykki on normaalisti valmis noudettavaksi viikon kuluttua siitä, kun jätit ne hoidettavaksemme. Halutessasi saat tarkan valmistumisajankohdan ottaessasi yhteyttä meihin tai samalla, kun toimitat pyykkisi meille.

Pesulapalvelut Eco-Wash Pietarsaari

Airbnb-lakanahuolto ja -vuokraus meiltä: Laatua ja luksusta vieraillesi

Haluatko tarjota vierailijoillesi hotellimaista luksusta puhtaiden, sileiden lakanojen kera? Me Eco-Washilla teemme sen mahdolliseksi Airbnb-asunnoissasi.

Tarjoamme kätevän ja kokonaisvaltaisen Airbnb-tekstiilihuollon, huolehdimme petivaatteiden sekä pyyhkeiden pesusta puolestasi. Saatat ehkä miettiä, miten pyykkien kuljettaminen kiinteistösi ulkopuolelle voisi helpottaa yrittäjän arkeasi, mutta me hoidamme noudon sovittuna aikana. Me huolehdimme pesusta, mankeloinnista ja toimituksestakin. Helppoa ja yksinkertaista, eikö vain?

Helppo tekstiilivuokrauspalvelu

Meidän kokonaisvaltaisen Airbnb -tekstiilipalvelun vaihtoehtona on myös vuokrauspalvelu. Voit kätevästi vuokrata kauttamme petivaatteet ja pyyhkeet asunnollesi. Sinun ei tarvitse stressata omien tekstiilien hankkimisesta vaan vuokrata ne kätevästi meiltä, me hoidamme halutessasi myös logistiikan puolestasi.

Toimimme Vaasan, Pietarsaaren ja Kokkolan alueilla ja tarjoamme ammattitaitoista lakanahuoltoa. Pyykkien pesu ammattilaisella varmistaa, että ne pestään oikein ja puhtaasti. Isompien tuotteiden, kuten peittojen, pesussa on otettava huomioon tilan ja kapasiteetin rajoitukset, mutta meillä on tarvittavat laitteet ja taidot hoitaa se puolestasi.

Helpota arkeasi ja tarjoa asiakkaillesi aina puhtaat, raikkaat ja sileät lakanat. Valitse Eco-Wash Airbnb-lakanahuolloksi ja nauti yrittäjyydestäsi ilman ylimääräistä stressiä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.

Pesula hinnasto

Aloitushinnat

Peitto

13,90€

Painopeitto

30€

Sijauspatja

20.90€

Matto kudotut räsymatot
13,90€ /m2
Matto tasopesu aito käsintehty villa
59,90€/m2
Parivuoden-peitto
27,80€
Kotitalouspyykki >6 kg

6,30€ /kg

Sijauspatja

( 2hlö )

31.30€
Matto tasopesu
24,90€/m2

Aloitushinnat

Peitto

13,90€

Parivuoden-peitto
27,80€
Painopeitto
30€
Kotitalouspyykki >6 kg

6,30€ /kg

Sijauspatja

20,90€

Sijauspatja

( 2hlö )

31,30€
Matto kudotut räsymatot
13,90€ /m2
Matto tasopesu
24,90€/m2
Matto tasopesu aito käsintehty villa
59,90€/m2

Pyykkäys ja silitys

Häämekko

200€

Popliini
34,90€
Kauluspaita
11,10€
Farkut
11,40€
Puku

39,00€

Puvun housut
17,50€
Puvun takki

29,20€

Dunjacka
36,80€
Talvitakki
34,80€

Pyykkäys ja silitys

Puku

39,00€

Puvun housut
17,50€
Untuvatakki
36,80€
Häämekko

200€

Kauluspaita
11,10€
Farkut
11,40€
Puvun takki

29,20€

Popliini
34,90€
Talvitakki
34,80€
Pyykkäys ja vaatehuolto

Näin homma hoituu

Tilaaminen

Tule käymään tai soita
Pietarsaari: 044 781 2276
Vaasa: 044 778 8808

Nouto

Tuo pyykkisi meille tai anna meidän hoitaa nouto puolestasi

Toimitus

Tule hakemaan pesulastamme tai jätä toimitus huoleksemme

Maksu

Yksityisasiakkaiden maksu tapahtuu pankki- tai luottokortilla

Saako pesulapalveluista kotitalousvähennystä?

Pesulapalveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Pesulapalvelut, kuten mattojen pesettäminen on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per hlö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa vero.fi -sivuilta.