Pesulapalvelu hotellit & ravintolat

Kokonaisvaltaiset palvelut hotelleille ja ravintoloille

Tarjoamme hotelleille ja ravintoloille täydellisen ratkaisun liinavaatteiden ja pöytäliinojen puhtaanapitoon. Meidän laadukas pesulapalvelu on sertifioitu ympäristöystävälliseksi, mikä takaa paitsi puhtauden myös vastuullisuuden. Voitte luottaa siihen, että tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ilman kompromisseja laadussa. Valitkaa ympäristötietoinen ja ammattitaitoinen kumppani, Eco-Wash!

Pesulapalvelu Eco-Washilta hotelleille ja ravintoloille
Pesulapalvelu Eco-Wash Pietarsaari Vaasa

Suurten ja pienten erien pesulapalvelu

Meidän pesulapalvelumme on monipuolinen ratkaisu, joka sopii kaikenkokoisille asiakkaille, oli kyseessä sitten suurteollisuus, hotelli, sairaala tai pieni yritys. Käytämme edistyksellistä pesuprosessia, joka takaa tehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen, olipa kyse sitten pienistä tai suurista eristä. Valitse meidät ja keskity omaan liiketoimintaasi, kun huolehdimme tekstiiliesi puhtaanapidosta ammattitaidolla.

Hintatakuu

Kiinteä hinta tai vuosisopimus

Me tarjoamme joustavuutta ja ennakoitavuutta pesulapalveluihinne. Voitte valita räätälöidyn sopimuksen kiinteällä hinnalla tai vuosisopimuksella. Takaamme sertifioidun ja ympäristöystävällisen pesun, ilman piilokuluja. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme räätälöidä sopimuksen juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi.

PESULAPalvelumme

Näin asiat etenee

Varaa ekologinen pesulapalvelu
Varaa

Varaa nouto tai anna meidän hakea pyykki sovittuna ajankohtana

Pyykkien nouto Eco-Wash
Nouto

Tuo pyykkisi meille tai anna kuljetuspalvelumme hoitaa nouto puolestasi

Pyykkien toimitus kotiovelle Eco-Wash
Toimitus

Hae pyykkisi meiltä tai jätä toimitus meidän huoleksemme

Aina kilpailukykyiset hinnat Eco-Wash
Maksa

Pesulapalvelut laskutetaan sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja kuule lisää!

MATTOPESULA
KESTÄVÄ JA TYYLIKÄS

Kleen-tex sisääntulomatto

Iron horse on on suunniteltu intensiiviseen ja toistuvaan käyttöön, esim. tuotantotilojen sisäänkäynnit, liankerääjät ja kaapit, joissa on paljon jalankulkuliikennettä. Korkean nukkansa ansiosta se sitoo lian ja kosteuden tavallisia mattoja tehokkaammin.