Yritykset & kunnat

Miksi Eco-Wash on hyvä valinta?

Tehokas ja ympäristöystävällinen pesula

Modernin tehokas pesula sekä kilpailukykyiset hinnat ovat saaneet monet teollisuudenalat, sairaalat ja kunnat valitsemaan Eco-Washin. Meillä on tehokas ja ympäristöystävällinen pesula, jonka ympäristövaikutus on minimaalinen. Pesutulokset ovat markkinajohtavia, voitte luottaa siihen, että saatte laadukasta ja vastuullista pesua. Me järjestämme noudon sekä toimituksen sopimuksen mukaan, markkina-alueemme on koko Suomi.

Suurten ja pienten erien pesulapalvelu

Meidän pesulapalvelumme on monipuolinen ratkaisu, joka sopii kaikenkokoisille asiakkaille, oli kyseessä sitten suurteollisuus, hotelli, sairaala tai pieni yritys. Käytämme edistyksellistä pesuprosessia, joka takaa tehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen, olipa kyse sitten pienistä tai suurista eristä. Valitse meidät, ympäristöystävällinen pesula, ja keskity omaan liiketoimintaasi, kun me huolehdimme tekstiiliesi puhtaanapidosta ammattitaidolla.

Airbnb-lakanahuolto

Airbnb-asuntojen lakanahuolto meiltä: Laatua ja luksusta vieraillesi

Haluatko tarjota vierailijoillesi hotellimaista luksusta puhtaiden, sileiden lakanojen kera? Me Eco-Washilla teemme sen mahdolliseksi Airbnb-asunnoissasi.

Tarjoamme kätevän Airbnb-lakanahuollon ja huolehdimme petivaatteiden sekä pyyhkeiden pesusta puolestasi. Saatat ehkä miettiä, miten pyykkien kuljettaminen kiinteistösi ulkopuolelle voisi helpottaa yrittäjän arkeasi, mutta me hoidamme noudon sovittuna aikana. Me huolehdimme pesusta, mankeloinnista ja toimituksestakin. Helppoa ja yksinkertaista, eikö vain?

Toimimme Vaasan, Pietarsaaren ja Kokkolan alueilla ja tarjoamme ammattitaitoista lakanahuoltoa. Pyykkien pesu ammattilaisella varmistaa, että ne pestään oikein ja puhtaasti. Isompien tuotteiden, kuten peittojen, pesussa on otettava huomioon tilan ja kapasiteetin rajoitukset, mutta meillä on tarvittavat laitteet ja taidot hoitaa se puolestasi.

Helpota arkeasi ja tarjoa asiakkaillesi aina puhtaat, raikkaat ja sileät lakanat. Valitse Eco-Wash Airbnb-lakanahuolloksi ja nauti yrittäjyydestäsi ilman ylimääräistä stressiä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää.

Pesulapalvelut Eco-Wash Pietarsaari

KULUTUKSENKESTÄVÄ & NÄYTTÄVÄ

Kleen-tex sisääntulomatot

Kleen-texin likaa hylkivät sisääntulomatot ovat täydellinen valinta alueille, joilla on jatkuvaa ja kovaa liikennettä, kuten tuotantolaitosten ja julkisten tilojen sisäänkäynnit. Näiden mattojen pitkä nukka mahdollistaa lian ja kosteuden tehokkaamman sitomisen verrattuna tavanomaisiin mattoihin. Vuokraa nyt oma logollinen matto ja hyödynnä pesulapalveluamme pitääksesi tilasi siistinä ja ammattimaisena.

Hintatakuu

Kiinteä hinta tai vuosisopimus

Me tarjoamme joustavuutta ja ennakoitavuutta pesulapalveluihinne. Voitte valita räätälöidyn sopimuksen kiinteällä hinnalla tai vuosisopimuksella. Takaamme sertifioidun ja ympäristöystävällisen pesun, ilman piilokuluja. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme räätälöidä sopimuksen juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi.

Meidän Palvelumme

Näin asiat etenee

Varaa

Varaa nouto tai anna meidän hakea pyykkisi sovitusti.

Nouto

Tuo itse pyykkisi meille tai anna meidän hoitaa nouto puolestasi.

Toimitus

Tule hakemaan pyykkisi itse tai jätä toimitus meidän huoleksemme.

Maksa

Me laskutamme pesulapalvelut sopimuksen mukaan.