Yritykset & kunnat

Miksi Eco-Wash on hyvä valinta?

Pesulapalvelu, yksinkertaista, tehokasta ja ympäristöystävällistä

Modernin tehokas pesula sekä kilpailukykyiset hinnat ovat saaneet monet teollisuudenalat, sairaalat ja kunnat valitsemaan Eco-Wash. Meillä on tehokas, ympäristöystävällinen, pesula, jonka ympäristövaikutus on minimaalinen ja pesutulokset markkinajohtavia. Me järjestämme noudon sekä toimituksen sopimuksen mukaan, markkina-alueemme on koko Suomi.

Suurten ja pienten erien pesulapalvelu

Pesulapalvelumme on suunnattu niin suurteollisuudelle, hotelleille, sairaaloille kuin pienille yrityksillekin. Pesemme tehokkaasti sekä pienet, että suuret erät pitkälle kehittynyttä pesuprosessia hyväksi käyttäen.

KULUTUKSENKESTÄVÄ & NÄYTTÄVÄ

Kleen-tex sisääntilomatot

Likaa hylkivät Kleen-tex sisääntulomatot on suunniteltu alueille, joissa on kovaa ja jatkuvaa liikettä, kuten esimerkiksi tuotantolaitosten ja julkisten tilojen sisäänkäynnit.
Pitkän nukan ansiosta se sitoo lian ja kosteuden tehokkaammin kuin tavalliset matot. Vuokraa meiltä oma logollinen matto ja pesulapalvelu.

Hintatakuu

Kiinteä hinta tai vuosisopimus

Saatte tarpeidenne mukaan räätälöidyn sopimuksen. Meidän sertifiointi ja toimitusturva takaavat teille huolettoman ja ympäristöystävällisen pesulapalvelun kiinteään hintaan.