Företag & Kommuner

Varför välja eco-wash

Tvättservice, enkelt, effektivt och miljövänligt

Konkurrenskraftiga priser och ett modernt effektivt tvätteri har gjort att många industrier, sjukhus och kommuner valt Eco-Wash. Vi har ett effektivt miljövänligt tvätteri där miljöpåverkan är minimal och tvättresultatet är marknadsledande. Vi ordnar hämtning och leverans enligt överenskommelse, med hela Finland som marknadsområde.

Tvättservice i stora och små partier

Vår tvättservice passar både storindustri, hotell, sjukhus och mindre företag. Vi har en avancerad process där vi effektivt kan tvätta små och större partier.

Airbnb-sängklädseltvätt

Professionell Airbnb-sängklädseltvätt med Eco-Wash: Kvalitet och lyx för dina gäster

Önskar du att kunna erbjuda dina gäster en hotellliknande upplevelse med fräscha och lena sängkläder? På Eco-Wash gör vi detta möjligt för dina Airbnb-boenden.

Vi erbjuder smidig Airbnb-sängklädseltvätt och tar hand om tvätten av sängkläder och handdukar åt dig. Du kanske undrar hur det skulle underlätta din vardag som företagare att outsourca tvätten från din fastighet, men vi erbjuder hämtning enligt överenskommelse. Därmed tar vi hand om tvätten, strykningen och även leveransen. Enkelt och bekvämt, eller hur?

Vi verkar i områdena Vaasa, Jakobstad och Karleby och erbjuder professionell vård av sängklädsel. Att tvätta sängkläder i en professionell tvätterianläggning säkerställer att de blir riktigt rena. När det kommer till större föremål som täcken, tar vi hänsyn till utrymmes- och kapacitetsbegränsningar. Men oroa dig inte, vi har den nödvändiga utrustningen och kunskapen för att ta hand om det åt dig.

Simplifiera din vardag och erbjud alltid dina kunder rena, fräscha och lena sängkläder. Välj Eco-Wash för Airbnb-sängklädseltvätt och njut av ditt företagande utan extra stress. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

SLITSTARK & SNYGG

Kleen-tex entremattor

Mattor med hög smutsabsorption har utformats för områden med intensiv och frekvent användning t.ex ingångar till produktionsanläggningar och entrér till allmänna utrymmen.
Tack vare sin långa lugg kan den fånga upp smuts och fukt mer effektivt än vanliga mattor. Hyr er egna matta med logo och tvättservice från oss.

PriSGARANTI

Fast pris eller årsavtal

Ni får ett skräddarsytt avtal utifrån era behov. Vår leveranssäkerhet och certifiering garanterar er en bekymmersfri och miljövänlig tvättservice till fast pris.

Vår service

Så här går det till

Boka

Boka hämtning eller låt oss hämta tvätt enligt överenskommet schema.

Hämta

Lämna av tvätt till oss eller låt vår transportservice hämta tvätten.

Leverera

Hämta eller låt vår transportservice leverera tvätten till er.

Betala

Tvätteritjänster faktureras enligt överenskommelse.