Privatkunder

Vi hanterar en bred variation av tvätteritjänster, från vardaglig tvätt till skonsam vård av känsliga textilier. Dessutom inkluderar vi den eftertraktade tjänsten för sängklädseltvätt i Airbnb-boenden bland vårt tjänsteutbud. Oavsett om det är privatpersoners eller företags tvättbehov, så står vi till förfogande. Priset varierar beroende på tvättmängd och typ av textil (tvättprislistan finns längst ner på sidan). Tveka inte att kontakta vårt tvätteri för ytterligare information och priser.

Öppethållningstider:

Vardagar:

Vasa kl. 8-16

Jakobstad kl. 8-16

Ett tvätteri för alla textiler

Vi tvättar alla textiler som behöver en uppfräschning eller rejäl rengöring för att upplevas som nya igen. Tvätteriet är utrustat för att ta hand om din grovtvätt, vardagstvätt och fintvätt. Om du är osäker på ifall vi kan ge dina textiler rätt behandling är du välkommen att kontakta oss innan du bokar tvätt.

PriVATKUNDER

Pris utifrån mängd och typ

Priset beräknar vi utifrån mängd och typ av textil. Nedan ser du exempel på våra priser för tvätt- och klädvårdsservice i Vasa och Jakobstad. Betalning för privatkunder sker med kortbetalning. Tvätt i de här kategorierna är som regel färdig inom en vecka från att du lämnade in. Exakt datum får du när du kontaktar oss eller lämnar in din tvätt.

Professionell Airbnb-sängklädseltvätt och uthyrning med Eco-Wash: Kvalitet och lyx för dina gäster

Önskar du att kunna erbjuda dina gäster en hotelliknande upplevelse med fräscha och lena sängkläder? På Eco-Wash gör vi detta möjligt för dina Airbnb-boenden.

Vi erbjuder en enkel och heltäckande textiltjänst för Airbnb-boenden, där vi tar hand om tvätten av sängkläder och handdukar åt dig. Du kanske undrar hur det skulle underlätta din vardag som företagare att outsourca tvätten från din fastighet, men vi erbjuder hämtning enligt överenskommelse. Därmed tar vi hand om tvätten, strykningen och även leveransen. Enkelt och bekvämt, eller hur?

En smidig uthyrningstjänst

Utöver vår omfattande Airbnb-textilservice erbjuder vi även en praktisk uthyrningstjänst. Du kan enkelt hyra sängkläder och handdukar till ditt Airbnb-boende genom oss. Du behöver inte oroa dig för att skaffa egna textilier, istället kan du enkelt hyra dem från oss, och om så önskas, tar vi även hand om logistiken åt dig.

Vi verkar i områdena Vasa, Jakobstad och Karleby och erbjuder professionell vård av sängklädsel. Att tvätta sängkläder i en professionell tvätterianläggning säkerställer att de blir riktigt rena. När det kommer till större föremål som täcken, tar vi hänsyn till utrymmes- och kapacitetsbegränsningar. Men oroa dig inte, vi har den nödvändiga utrustningen och kunskapen för att ta hand om det åt dig.

Simplifiera din vardag och erbjud alltid dina kunder rena, fräscha och lena sängkläder. Välj Eco-Wash för Airbnb-sängklädseltvätt och njut av ditt företagande utan extra stress. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.

Startpriser

Täcke enkel

13,90€

Tyngdtäcke

30€

Bäddmadrass enkel

20.90€

Matta vävda trasmattor
13,90€ /m2
Täcke dubbel
27,80€
Kilobyke (kläder och Dukar )>6 kg

6,30€ /kg

Bäddmadrass dubbel
31.30€
Mattor plantvätt
24,90€/m2
Mattor plantvätt äkta/handgjorda ylle
59,90€/m2

Startpriser

Täcke enkel

13,90€

Täcke dubbel
27,80€
Tyngdtäcke
30€
Kilobyke (kläder och Dukar ) >6 kg

6,30€ /kg

Bäddmadrass enkel

20,90€

Bäddmadrass dubbel
31,30€
Matta vävda trasmattor
13,90€ /m2
Matta plantvätt
24,90€/m2
Matta plantvätt äkta/handgjorda ylle
59,90€/m2

Tvätt och strykning

Kostym

39,00€

Byxor
17,50€
Dunjacka
36,80€
Brudklänning

200€

Skjorta
11,10€
Jeans
11,40€
Kostymjacka /Kavaj

29,20€

Poplin
34,90€
Vinterjacka
34,80€

Tvätt och strykning

Brudklänning

200 €

Poplin
34,90€
Skjorta
11,10€
Jeans
11,42€
Kostym

39,00€

Byxor (pressbyxor)
17,50€
Kostymjacka /Kavaj

29,20€

Dunjacka
36,80€
Vinterjacka
34,75€
TVÄTT & KLÄDVÅRD

Så här funkar det

Beställning

Kom in eller ring:
J:stad:  044 781 2276
Vasa: 044 778 8808

E-post:
info@eco-wash.fi

Hämtning

Lämna in din tvätt till tvätteriet eller låt oss hämta.

Leverans

Vid beställning får du leveransdatum. Har du beställt leverans, levererar vi till dörr.

Betalning

Betalning för privatkunder sker med bank-/ kreditkort.

Så här fungerar skatteavdrag för tvättjänster:

En möjlighet att dra av skatten gäller för tvättjänster enligt Skatteförvaltningen. Denna kategori inkluderar hushållsarbete som att tvätta mattor. För tjänster utförda av företag med förskottsuppbörd kan du dra av 60 % av arbetskostnaden. Egenandelens belopp är 100 € per person per år. Läs den aktuella informationen och eventuella ändringar på vero.fi.